Elvefaret 2, 3802 Bø i Telemark
Orgnr. 995 331 446

Grunn og terrengarbeid

TGB AS gjennomfører alt av vei, VA-anlegg, strøm eller fiber på prosjekter i alle størrelser som UE eller totalentreprenør.

Betongarbeid

Vi utfører alt innen betongarbeid, som grunnmurer, tradisjonell forskaling, støping av dekker, støttemurer eller flytsparkling av gulv.

Landskapsarbeid

Utførelse, design og materialvalg er viktig for å skape en flott uteplass eller andre konstruksjoner til grøntanlegg eller hage.

Prosjektering

Vi kan bistå med prosjektering av vei, vann og avløp samt utarbeide stikningsdata og foreta innmålinger eller utsetting av bygg, vei, eller andre konstruksjoner.

Telemark Grunn og Betong AS ble etablert i 2010 og holder hovedsakelig til i Telemark.

Vi har god kompetanse innen det tradisjonell grunnarbeid, samt opparbeiding av tomter og boligfelt. Vi tilbyr de fleste typer av betongoppdrag og arbeid med flytesparkel av større bygg, vi har det rette utstyre og flinke medarbeidere til å utføre disse type arbeider.

Vi er opptatt av solide løsninger på både produktvalg som, støttemur, belegningsstein og grønt arbeid. Vi har høyt kvalifisert personell med lang erfaring til å bygge og rehabilitere vann- og avløpsanlegg. TGB AS utfører koordinatfesting, utstikking og innmåling.

Vi har høy kompetanse innen prosjektering til små og store prosjekter. Både innen offentlig og privat sektor.

Vårt hovedfokus er kvalitet og fornøyde kunder

Prosjekter

Elin Kjartansdottir

Elin Kjartansdottir

Daglig leder
Kim Bergskås

Kim Bergskås

Prosjektleder
Jon Magne Vegheim

Jon Magne Vegheim

Landmåler
Kai Bråthen

Kai Bråthen

Anleggsleder
Helge Orekaasa

Helge Orekaasa

Anleggsleder
Hege Bergskås

Hege Bergskås

Kontor